SPORTTI
FITNESS
BODY

Valokuvaus kuntosalilla tai muualla

Kuntoileminen on todella palkitsevaa hommaa, mutta hyvän sheipin saamiseen on varmasti nähty paljon vaivaa. Eikö olisikin perusteltua ikuistaa hyvä kondis ja fiilis tyylikkäisiin ammattilaiskuvaajan ottamiin liikunta-aiheisiin kuviin? Yleensä kuvaus on myös hauska kokemus.

PERUSKUNTOILIJOILLE

Muistathan kuitenkin, että ei tosiaan ole tarvetta olla kilpailijan kunnossa. Tosimielessä treenaava kuntoilija  on harvoin täydellisen tyytyväinen omaan kuntoon. Kuvaukseen voi tulla ihan siinäkin mielessä, että voi vertailla omaa kuntoaan myöhemmin ja tarkastella treenivuosien aikana tullutta kehitystä.

PERSONAL TRAINEREILLE

Oletko PT? Kilpailu personal trainer -alalla on hyvin kovaa. Mikäli sinulla on käytössä ammattimaisia hyvän fiiliksen kuvia, saat aivan varmasti lisäarvoa tarjoamillesi PT-palveluille!

KILPAILIJOILLE

Kilpaileva fitnessurheilija, kehonrakentaja tai muussa urheilulajissa toimiva urheilija on nähnyt suunnattoman suuren vaivan hyvän kunnon eteen. Projektiin on hukkunut myös paljon aikaa ja varoja. Olisi vähintään harmi jättää upea kunto tallentamatta. Kuvaukseen sijoitettu summa on takuulla vain pieni kulu muun lajiin menevän panostuksen rinnalla.

TIIMEILLE

Kysy ihmeessä mahdollisuudesta järjestää kuvaus myös koko tiimille. Energinen tiimikuvaus on hauska kokemus jokaiselle tiimin jäsenelle ja nostaa tiimihenkeä entisestään. Lasketaan sopiva tarjous, mikäli kuvaukseen on tulossa useampi kuvattava.

LAHJAKSI

Sporttikuvaus on huikea lahjaidea kumppanille tai vaikka treenikaverille. Vinkkaathan tästä kuvauksesta myös muille kavereille!

KUVAUKSEN KESTO

Sporttikuvaukseen kannattaa varata yhden tai kahden tunnin verran aikaa

VAATETUS

Voit ottaa kuvaukseen useita asuja, niin valitaan kuviin sopivimmat. Kuvaus voidaan toteuttaa 1-3 eri vaatekokonaisuudella

HYVÄ FIILIS

Kuvauksessa on rento meininki. Mahdollisuus tarvittaessa kuvata myös kaverin kanssa, kysy tästä lisää!

KUVIEN TOIMITUS

Pian kuvauksen jälkeen saat käyttöösi salasanalla avautuvan verkkogallerian, jossa on reilu määrä otoksia. Voit valita niistä parhaat kuvat, jotka viimeistellään ja toimitetaan käyttöösi digitaalisina kuvatiedostoina

MUUTAMIA KUVIA

Minna Pajulahti
Kiitos!!! Ihan huippu kuvaussetti!
Sherko Eliassi
Mukava ja tosi taitava valokuvaaja!
Tanja Sundell
Erittäin taitava ja rento kuvaaja!!!
Amanda Essen
Ihana ja osaava kuvaaja!

KYSYMYKSIÄ? TOIVEITA?

Soita 0400 399 175 tai kysy lisää alla.

Parhain terveisin,

PETER SEBASTIAN

Valokuvaaja, yrittäjä