Tapahtumakuvaus

Osasto:
Kuvaus

TAPAHTUMAKUVAUS

TAPAHTUMAKUVAUS

Tapahtumien kuvaaminen Turussa ja muualla

Tapahtumien kuvaaminen Turussa ja muualla

Dokumentaarinen tapahtumakuvaus

Yleiskuvaa, yksittäiskuvaa, ryhmäkuvaa, tilannekuvaa, kaikenlaista fiilistä, ruokakuvaa, yksityiskohtakuvaa… Tapahtumakuvauksesta jää teille hyvin monipuolinen kuvakokoelma. Kuvien pariin on kiva palata jopa vuosien päästä muistelemaan mukavia tilanteita.

Ammattikuvaajan tehtävä on taata kuvien onnistuminen vaativissakin kuvausolosuhteissa. Ilman ammattilaista uniikit tilanteet jäävät usein täysin tallentamatta.

Kuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Olen kuvannut monenlaisissa tilaisuuksissa: seminaareissa, avajaisissa, kutsuvierastapahtumissa, lehdistötilaisuuksissa, tuhansien vieraiden tapahtumissa, perhejuhlissa, yritysten vuosi- ja kesäjuhlissa…

Erittäin toimiva lisä tapahtumakuvaukseen: Kannettava kuvauspiste

Muistathan, että Sinun kuuluu nauttia tapahtumasta vieraiden kanssa ilman stressiä kuvaamisesta!

Kuvien toimitus

Hintaan sisältyy tulostuslaatuiset jpg-tiedostot tapahtumassa otetuista parhaista kuvista.

Pian kuvauksen jälkeen saatte linkin ja salasanan, joilla pääsette katsomaan ja tallentamaan kuvia. Tämä on kätevä tapa jakaa tapahtuman kuvat halutessanne myös vieraille. Kuvien selailu ja tallennus toimii tietokoneiden lisäksi myös kaikenlaisilla älylaitteilla.

Saatte käyttää kuvia vapaasti vaikka sosiaalisessa mediassa, kunhan tekijänoikeutta kunnioittaen mainitsette aina valokuvaajan.

Soita 0400 399 175 tai kysy rohkeasti lisää vaikka viestillä info@petersebastian.net, niin palataan asiaan!

Parhain terveisin,