Red Carpet-kuvauspiste

Ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lisäohjelma juhlaan tai tapahtumaan!

Sopii mainiosti esimerkiksi yritysten vuosijuhliin tai avajaisiin

Osasto:
Kuvaus

KUVAUSPISTE
PHOTO BOOTH
RED CARPET -KUVAUS

KUVAUSPISTE
PHOTO BOOTH
RED CARPET -KUVAUS

Kannettava studiokuvauspiste juhliin ja tapahtumiin

Kannettava studiokuvauspiste juhliin ja tapahtumiin

Ainutlaatuinen kuvauspiste

Ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lisäohjelma juhlaan tai tapahtumaan! Sopii mainiosti yritysten vuosijuhliin tai vaikkapa avajaisiin

Varma tapa lisätä glamouria juhlatilaisuuteen. Kuvauspiste on paljon positiivista palautetta saanut lisäpalvelu. Juhlapaikalle pystytetään kuvauspiste, jolle kaikki halukkaat juhlavieraat voivat tulla ikuistamaan itsensä studiolaatuisiin valokuviin yksittäin, pariskuntana, perheenä, ryhmänä ja erilaisilla kokoonpanoilla.

Laittautuminen, kauniit puvut, meikit, kynnet… Valitettavan usein juhlavieraat joutuvat tyytymään ainoastaan itse kännykkäkameralla otettuihin kuviin. Nyt on huikea tilaisuus ikuistaa kaikki tämä korkealaatuisiin kuviin, kun paikalla on kokenut ja rento ammattivalokuvaaja huippulaatuisen valaisu- ja kameralaitteiston kanssa.

Oscar Gaalan punainen matto

Ai haluatte kuvaan juuri samanlaista punaista mattoa, kuin Oscar Gaalassa? Sehän onnistuu. Käytössä on kaunis tummanpunainen matto, jolla mahtuu poseeraamaan useammankin juhlavieraan porukka. Toki kuvaus voidaan järjestää ilman punaista mattoakin, jos se sopii paremmin teemaanne.

Kuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Olen kuvannut vieraita hyvin monenlaisissa tilaisuuksissa, kuten kutsuvierastapahtumissa, yritysjuhlissa, lehdistötilaisuuksissa, tuhansien vieraiden tapahtumissa ja muualla.

Onko tiedossa tavallista isommat juhlat?

Ei hätää. Olen kuvannut lähes 500 pukujuhlavierasta saman illan aikana eli juhlavieraiden suurempi määrä ei ole ongelma.

Kuvien toimitus

Hintaan sisältyy tulostuslaatuiset jpg-tiedostot parhaista kuvista.

Pian kuvauksen jälkeen saatte linkin ja salasanan, joilla pääsette katsomaan ja tallentamaan kuvia. Tämä on kätevä tapa jakaa tapahtuman kuvat halutessanne myös vieraille. Kuvien selailu ja tallennus toimii tietokoneiden lisäksi myös kaikenlaisilla älylaitteilla.

Saatte käyttää kuvia vapaasti vaikka sosiaalisessa mediassa, kunhan tekijänoikeutta kunnioittaen mainitsette aina valokuvaajan.

KYSYMYKSIÄ? TOIVEITA?

Soita 0400 399 175 tai kysy lisää viestillä.

Parhain terveisin,