Kuvaus

JUHLAKUVAUS

JUHLAKUVAUS

Juhlien kuvaaminen Turussa ja muualla

Juhlien kuvaaminen Turussa ja muualla

Dokumentaarinen juhlan ikuistaminen

Yleiskuvia, yksityiskohtia, yksittäiskuvia, ryhmäkuvia, tilannekuvia, erilaisia fiiliksiä, ruokakuvia… Juhlakuvauksesta jää muistoksi hyvin monipuolinen kuvakokoelma, jonka pariin on mukava palata myös vuosienkin kuluttua muistelemaan mukavia hetkiä.

Ammattikuvaajan tehtävänä on huolehtia kuvien onnistuminen silloinkin kun alkaa hämärtää ja kuvausolot on vaativia. Juhlan edetessä valaisun puolesta kuvaaminen on usein muuten sen verran haastavaa, että ilman ammattilaista ikimuistoiset ja uniikit hetket jäisivät helposti kokonaan taltioimatta.

Juhlakuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Olen ikuistanut ja dokumentoinut kaikenlaisia juhlia ja tilaisuuksia: perhejuhlia, yritysten vuosi- ja kesäjuhlia, seminaareja, avajaisia, kutsuvierastapahtumia, lehdistötilaisuuksia, tuhansien vieraiden tapahtumia…

Erittäin toimiva lisä juhlakuvaukseen: Kannettava kuvauspiste

Muista, että Sinun ja juhlavieraiden tehtävä on nauttia juhlasta!

Kuvien toimitus

Hintaan sisältyy tulostuslaatuiset jpg-tiedostot juhlassa otetuista kuvista.

Pian kuvauksen jälkeen saatte linkin ja salasanan, joilla pääsette katsomaan ja tallentamaan kuvia. Tämä on kätevä tapa jakaa tapahtuman kuvat halutessanne myös juhlavieraille. Kuvien selailu ja tallennus toimii tietokoneiden lisäksi myös erilaisilla älylaitteilla.

Saatte käyttää kuvia vapaasti vaikka sosiaalisessa mediassa, kunhan tekijänoikeutta kunnioittaen mainitsette aina valokuvaajan.

Soita 0400 399 175 tai kysy rohkeasti lisää vaikka viestillä info@petersebastian.net, niin palataan asiaan!

Parhain terveisin,

MUUTAMIA KUVIA