VALOKUVASTUDIO
TURUSSA

VALOKUVASTUDIO TURUSSA

KODIKAS JA RENTO FIILIS

Studiolla on aina sopivan rento meininki. Tänne tullessa voi unohtaa turhan jännittämisen ja pönöttelyt. Kuvaukset toteutetaan silti ammattitaidolla ja laatu silmällä pitäen. Henkilökuvaus on yksilöllinen kokemus ja kuvauksen pitää olla kaikille hauskaa.

studion-kuva-2

TEHOKAS JA NOPEA VALAISULAITTEISTO

Monipuolinen ja nopea studiolaitteisto on valmiina erilaisiin valaisutarpeisiin. Salamalaitteiden teho on laajasti säädettävissä monenlaiseen tunnelmaan. Käytössä on monia valonmuovaimia ja työkaluja erilaisia valaisutyylejä varten. Studiolta löytyy myös tuuli- ja savukoneet.

OPTIMOITU MAINOSKUVAUKSIA VARTEN

Mainostoimistona tai tuotantotiiminä voitte vapaasti keskittyä olennaiseen vaikka kahvikupposten äärellä eikä teidän tarvitse olla vastuussa tekniikasta, valaisusta tai kuvankäsittelystä. Näette kuvat aina heti 32-tuumaiselta 4K-näytöltä. Halutessanne voitte reaaliaikaisesti selailla kuvia myös iPadilla ja merkata suosikkikuviakin siinä samalla.

VIISI METRIÄ LEVEÄ SAUMATON KUVAUSTAUSTA

Studiolla on mittatilaustyönä rakennettu vaalea viisimetrinen mainoskuvatausta, joka mahdollistaa myös ryhmien ja joukkueiden kuvaamisen. Lisäksi useita erilaisia taustoja. Käytössä myös green screen ja blue screen, jolloin kuvattava voidaan istuttaa täysin eri ympäristöön kuvankäsittelyllä.

VARALAITTEISTO JA HUOLELLINEN VARMUUSKOPIOINTI

Studiolla ja keikoilla on aina mukana myös varakalustoa mielenrauhaa tuomassa. Kuvien varmuuskopiointi alkaa reaaliaikaisesti jo kuvaustilanteessa. Kuvatiedostot varmuuskopioidaan ja säilytetään turvallisesti ainutlaatuisten kuvatiedostojen säilyvyyden takaamiseksi.

Sony A7R III ja Sony A7III

PETER SEBASTIAN

PETER SEBASTIAN