Valokuvaajan esittely

PETER SEBASTIAN

”Hei saanko ottaa kuvan, kun tuo valokin osuu niin hienosti?”

Vastaavilla kysymyksillä kiusasin pikkupoikana läheisiäni joskus rasittavuuteen asti. Jo nuorena valokuvaaminen ja siihen liittyvien yksityiskohtien opiskelu kiehtoi valtavasti. Lapsuuteni asuin Pohjois-Karjalassa, tarkemmin Joensuussa. Teininä kaikki kesätyörahat upposivat kameralaitteisiin. Ihmisläheinen työ, jossa saan toteuttaa itseäni, oli minulle selkeä ja luonnollinen valinta jo nuorena.

Heti täysi-ikäisyyden kynnyksellä perustin oman yrityksen, joka täyttää pian 11 vuotta. Noihin samoihin aikoihin muutin Turkuun. Tänä aikana olen saanut kuvata studiossani ja muissa miljöissä kymmeniätuhansia ihmisiä sekä olla mukana luomassa monia upeita juttuja.

Intohimo valokuvaamiseen ja nöyrä halu kehittää sekä itseä että omaa ammattitaitoa säilyy edelleen joka päivä.

Haluan olla osaltani rakentamassa Suomeen rennompaa valokuvauskulttuuria. Sellaista, jossa jokainen kuvattava voi jopa mahdollisesta kamerakammosta huolimatta nauttia kuvaushetkestä ja olla oma itsensä. Kokea elämyksen!

Mahtavaa, että löysit tänne. Hörppää vaikka kupponen kahvia ja tutustu rauhassa uuteen sivustooni. Ota yhteyttä, niin voidaan suunnitella yhdessä juuri sopiva ratkaisu myös Teidän kuvaustarpeeseen.

Parhain terveisin,

Lue studion esittely

STUDIO TURKU