Valokuvaaja

PETER SEBASTIAN

Valokuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Mainos- ja yrityskuvaukset, tuotteiden kuvaaminen, henkilökuvaus, brändikuvaus, imagokuvaus…

BIOGRAFIA

11 vuotta ammattivalokuvaajana erikoistuen henkilö- ja yrityskuvaukseen

Intohimoni on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän näköisten valokuvien avulla. Haluan tuoda kuvattavan imagon, palvelut ja tuotteet esiin parhaalla tavalla.

Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä, joten valokuvauksissani on rento meininki. Kun myös kuvattavilla on mukavaa, jokainen voi onnistua henkilökuvissa täysin omana itsenään.

Olen toiminut valokuvaaja-yrittäjänä yli 11 vuoden ajan omassa studiossa. Olen kuvannut kymmeniä tuhansia upeita ihmisiä. Ottamiani mainoskuvia löytyy kaupunkien mainostauluilla, bussien kyljissä, lehdissä, esitteissä, televisiossa ja internetissä. Rakkaudesta tähän työhön ja asiakkaisiini haluan joka päivä kehittyä lisää ja investoin parhaisiin ammattilaitteisiin, jotta voin tarjota korkeat kriteerit täyttävää laatua.

Selvitän mieluusti kuvaustarpeenne ja ehdotan toimivinta ratkaisua. Käyn läpi kuvien käyttötarkoitukset jotta tiedän kuviin liittyvät vaatimukset. Lopputuotteena saatte valokuvat, jotka toimii kaikenlaisissa medioissa. Mikäli on tarve myös meikkaajalle, kampaajalle ja stailauspalvelulle, kokoan ammattilaisista koostuvan tiimin kustannustehokkaasti.

Kuvaaminen onnistuu haluamassanne paikassa tai studiossani Turussa. Valokuvastudio sopii monenlaisiin kuvauksiin. Studiolla on laaja valkoinen mainoskuvatausta ja erilaisia taustoja, green screen ja monipuolista valaisulaitteistoa. Myös tuulikoneet ja savukone on käytettävissä.

Mikä on Teidän tarinanne? Kuulisin sen ja tarpeenne mielelläni ja haluaisin olla mukana kehittämässä toimintaanne eteenpäin!

Parhain terveisin,

MUUTAMIA ASIAKKAITA:

Ollaan yhteyksissä!

Studio avoinna:
Sopimuksen mukaan

Lähetä viesti: