Brändi
valokuvaaja

PETER SEBASTIAN

Brändiä vahvistavat
valokuvat

Suurin intohimoni on tuottaa asiakkailleni lisäarvoa juuri heille yksilöityjen valokuvien avulla. Haluan tuoda esille yrityksen brändin, palvelut ja tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla. Varmistan, että valokuvauksissa on rento ja hyvä fiilis, jotta henkilökuvaukset ovat onnistuneita ja jokainen voi olla kuvissa oma itsensä.

Olen ollut valokuvaaja-yrittäjä jo 11 vuoden ajan. Minulta löytyy kokemus kymmenien tuhansien upeiden ihmisten kuvaamisesta. Rakkaudesta tähän työhön pyrin kehittymään joka päivä aina vaan enemmän sekä investoimalla parhaimpiin välineisiin. Valokuvat on aina ammattilaisen editoimat.

Kartoitan mielelläni kuvaustarpeenne ja löydän parhaan mahdollisen ratkaisun. Käyn läpi kuvien eri käyttötarkoitukset voidakseni ottaa huomioon tarvittavat vaatimukset ja laadin toimivimman suunnitelman taatakseni sujuvat kuvaukset. Näin saatte kuvat, jotka sopivat someen, mainoksiin, esitteisiin, teippauksiin tai vaikka mainoskuvaksi rakennuksen julkisivulle.

Kuvaus onnistuu valitsemassanne miljöössä tai studiossani, joka sijaitsee Turussa. Studio soveltuu monenlaisiin tarpeisiin mm. extraleveän kuvaustaustan, green screenin ja monipuolisen valaisulaitteiston ansiosta. Kuvauksissa on käytettävissä myös tuulikone ja savukone.

Parhain terveisin,

ASIAKKAINA MUUNMUASSA:

0400 399 175

info@petersebastian.net

www.petersebastian.net

Vähäheikkiläntie 56 C 5
20810 TURKU (Kerros 4)

Käytössä suuri tavarahissi

Studio avoinna:
Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä!

Valokuvaukset siellä, missä tarpeenne on