Valokuvaaja

PETER SEBASTIAN

Valokuvaukset Turussa, Helsingissä ja muualla

Mainos- ja yrityskuvaukset, tuotteiden kuvaaminen, brändikuvaus

Brändiä vahvistavat
valokuvat

Intohimoni on tuoda asiakkaille lisää arvoa heidän näköisten valokuvien avulla. Haluan tuoda esiin yrityksen brändiä, palveluita ja tuotteita parhaalla tavalla. Kuvauksissani on rento meininki, jolloin jokainen voi olla kuvissa vapaasti oma itsensä.

Olen toiminut kokopäiväisenä valokuvaaja-yrittäjänä yli 11 vuotta. Minulla on kokemusta kymmenien tuhansien ihmisten kuvauksesta. Rakastan tätä työtä ja pyrin jatkuvasti kehittymään aina vaan lisää ja investoin parhaisiin työkaluihin. Myös kuvien käsittely on vaativaa ammattityötä.

Selvitän mieluusti kuvaustarpeenne ja ehdotan toimivinta ratkaisua. Käyn läpi kuvien käyttötarkoitukset jotta tiedän kuviin liittyvät vaatimukset ja laadin suunnitelman jotta kokonaisuus sujuu odotetusti. Lopputuloksena saatte kuvat, jotka toimii sosiaalisessa mediassa, mainoksissa, esitteissä, teippauksissa ja jopa mainoskuvina suurten kaupunkirakennusten julkisivuilla.

Kuvaaminen toteutetaan haluamassanne lokaatiossa tai Turussa sijaitsevassa studiossani. Valokuvastudioni sopii monipuolisesti erilaisiin käyttötarpeisiin leveän mainoskuvataustan, green/bluescreenien ja korkealaatuisen valaisulaitteiston avulla. Käytössä myös tuulikoneet ja savukone.

Parhain terveisin,

MUUTAMIA ASIAKKAITA:

0400 399 175

info@petersebastian.net

www.petersebastian.net

Vähäheikkiläntie 56 C 5
20810 TURKU (Kerros 4)

Käytössä suuri tavarahissi

Studio avoinna:
Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä!

Valokuvaukset siellä, missä tarpeenne on