SIVUSTO EI ENÄÄ VOIMASSA! 

Valokuvaamo Turussa 

Tiloissa on monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Noin 7 metriä leveällä valkoisella saumattomalla "avaruustaustalla" voidaan kuvata suurempiakin ryhmiä tai tuotteita. Esimerkiksi mainoskuviin saadaan puhtaan valkoinen tausta ja tarvittaessa malli voidaan "irrottaa" taustasta kuvankäsittelyllä. 

Lisäksi käytössä on useita erivärisiä taustakartonkeja. Taustaa voidaan myös muuttaa tai vaihtaa kuvankäsittelyllä tarpeiden mukaan. 

Myös suurten ryhmien tarpeisiin 

Kuvaaminen tapahtuu suoraan tehokkaalle Applen Mac-tietokoneelle niin, että kuva näkyy heti yhdellä tai useammalla suurehkolla tietokoneen näytöllä. Näin asiakkaat näkevät välittömästi, millaisia kuvista tulee. Tällöin myös suuremmat ryhmät (paikalla esimerkiksi yrityksen johtohenkilöt, asiakkaat, mallit, stailaajat, meikkaajat ja kampaajat) pääsevät arvioimaan kuvan onnistumista välittömästi. Tämä olisi vaikeaa, jos kaikkien pitäisi katsella kuvia kameran pieneltä takanäytöltä.  

Parhaimmillaan studiolla onkin saman mainoskuvauspäivän aikana käynyt kuvattavana yhteensä yli 250 henkilöä (henkilöt olleet sekä yksittäin että pienissä ryhmissä).  

Äänentoisto ja musiikkitoiveet 

Järeän äänentoistojärjestelmän soundit riittää vaikkapa vaativammankin polttariporukan tarpeisiin. Studiolla on myös nopea WLAN-yhteys ja Spotify Premium, joten mahdollisuus lempimusiikkien tai playlistojen soittamiseen.  

Efektit ja lisälaitteet  

Studiolla on myös kaksi tehokasta tuulikonetta ja savukone hieman erikoisempienkin kuvien ottamista varten.  

Keittiö 

Keittiöstä löytyy tarvittavat välineet: kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, liesilevy, jääkaappi ja pakastin. 

Sijainti ja kartta

Studio sijaitsee Turun Vähäheikkilässä: Vähäheikkiläntie 56:n liiketalon C-rapun neljännessä eli ylimmässä kerroksessa. Samassa rakennuksessa toimii mm. Lounaskahvila Lahtinen, Turun Naisvoimistelijat (TNV Energym), legendaarinen M-Club -kuntosali, Sähkö Lehmus ja monia muita yrityksiä.

Matkaa noin 2km Martinsillalta Uittamon rannalle päin.

Studion lähelle (300m päähän) pääsee myös busseilla, esimerkiksi linjoilla:
- 30 Kauppatori - Itäinen Rantakatu - Majakkaranta
- 3 Kauppatori - Itäinen Pitkäkatu - Majakkaranta

Aukioloajat

Studio on avoinna sopimusten mukaan.
Ota yhteyttä tai tilaa kuvausaika!

Maksutapoina käteinen tai korttiTilaa lahjakortti!